Hanna Rosenberg Consulting » Feng Shui konsultointia, mentoirointia ja valmennusta

Hanna

Tietoa Hannasta:

Hei. Olen 1965 syntynyt ja Turussa nuoruuteni viettänyt konsultti, henkinen valmentaja ja filosofi. Asun nykyään Helsingin keskustassa ihanan perheeni kanssa, mutta vietämme myös vapaa-aikaa Turun ja Iniön saaristossa.

Luonteeltani olen intohimoinen uuden oppija ja rakastan nähdä asioita uusista näkökulmista. Asiakkaani ja ystäväni luonnehtivat minua inspiroivaksi ja innostavaksi kanssakulkijaksi.

Missioni on olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Uskon ihmisen valtaviin sisäisiin voimavaroihin ja pyrkimykseni on antaa konkreettisia työvälineitä niiden valjastamiseksi. Mottoni on: “Voima meissä ja ympäristössämme“.

Ammattitaitoni perustuu laaja-alaiseen kokemukseen liike-elämän ja yksityisyrittäjyyden puolelta, myös vähittäiskauppasektorilta. Filosofina olen perehtynyt mieleen ja tietoisuuteen ja niiden vaikutukseen kaikkeen tekemäämme. Näitä kokemuksia ja tietoja olen pyrkinyt yhdistämään konsultointiini ja valmentamiseen.

Olen opiskellut Turun kauppakorkeakoulussa pääaineenani kansainvälinen markkinointi (KTM 1989) ja Helsingin yliopistossa pääaineenani teoreettinen filosofia (FM 2008). Olen sertifioitu fengshui konsultti (European School of Fengshui Suomen osasto 2000), henkinen valmentaja (Henkinen Akatemia 2013) sekä lisensoitu NLP Master.

Jokainen kohtaaminen on merkityksellinen.

Ollaan yhteydessä!