Hanna Rosenberg Consulting » Feng Shui konsultointia, mentoirointia ja valmennusta

Henkinen valmennus

Henkinen valmennus haastaa sinut tutkimaan ja selventämään omaa elämäntilannettasi. Asettamalla itsesi etusijalle ja katsomalla rohkeasti sisäänpäin, sinulla on mahdollisuus tulla siksi, joka jo sisimässäsi olet. Sinulla on mahdollisuus löytää oma sisäinen voimasi ja valosi sekä valjastaa erityispiirteesi voimavaroiksi. Kun päästät irti negatiivisesta sisäisestä puheesta ja toimimattomista uskomuksistasi, pystyt vapauttamaan energiaa siihen, mitä todella haluat. Mitä tahansa se onkin, turhasta kiinnipitäminen, stressi, kiire sekä valtava mielen kuormittuminen pitää sinut poissa itsestäsi ja voimavaroistasi.

Onko sinulla tunne, että suoritat elämääsi ulkoisten normien mukaisesti? Viekö negatiivinen sisäinen puhe voimiasi ja aikaasi? Elätkö itsesi näköistä elämää? Oletko tyytyväinen omissa nahoissasi? Säteiletkö voimaa, iloa ja uteliaisuutta elämää kohtaan?

Jos haluat…

– vahvistaa kykyäsi katsoa syvemmälle itseesi ja avata tunnelukkojasi ajatusmallejasi muuttamalla

– parantaa itsehyväksyntääsi ja rakentaa eheämpää minäkuvaa

– vapauttaa sisäisiä voimavarojasi ja energiaasi, joilla tuet kokonaisvaltaista hyvinvointiasi

– ottaa ilo, luovuus ja inspiraatio osaksi arkeasi

Silloin tämä valmennus on juuri sinulle tai yrityksesi tiimille.

 

Kun opit käyttämään tehokkaampia ajattelustrategioita, parannat sisäistä ja ulkoista kommunikaatiotasi ja ongelmanratkaisukykyjäsi, toimit tilanteessa kuin tilanteessa rennommin ja sisältäpäin ohjautuen. Olet läsnä ja pystyt luomaan aidon tunneyhteyden ihmisiin helposti ja vaivattomasti. Itsevarmuutesi, itseilmaisusi ja elämänlaatusi paranevat ja pystyt kertakaikkiaan nauttimaan elämästä enemmän. Myös muutokset ja uudenlaiset työ-ja elämäntilanteet helpottuvat. Kun ajatuksesi ja tietoisuutesi muuttuvat, todellisuutesi muuttuu. Muuta mahdollisuutta ei ole. Tämä vaatii työtä. Ohjat ovat sinulla. Vain ja ainoastaan sinä päätät, mihin suuntaan ohjastat.

Valmentajana tehtäväni on olla mukana löytämässä ja selkeyttämässä sinulle merkityksellisiä asioita, antaa sinulle inspiraatiota ja sisäistä voimaa sekä itseoivaltamisen hetkiä. Avaamme ovia mieleesi ja sisäisiin voimavaroihisi keskustellullisesti sekä erilaisten harjoitusten avulla. Valmentajana käytän monipuolisia tekniikoita ja menetelmiä yhdistäen mm. filosofista dialogia, NLP-tekniikoita sekä energia-, rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia. Lisäksi käytämme lyhyitä kirjallisia harjoituksia muiden harjoitusten pohjana ja tukena.

Sinun tehtäväsi on vapauttaa sisäiset voimavarasi ja lisätä elämäniloasi. Olet kuin puu, jonka oksat taipuvat tuulen liikkeessä, mutta jonka juuret ammentavat voimansa syvältä maan uumenista. Minun tehtäväni on ravita tuota puuta uusilla ravinteilla, jotta oma voimasi lisääntyy. Kun saat uusia ideoita, näkökulmia ja tekniikoita elämääsi, vapautat valtavan määrän energiaa juuri niihin asioihin, jotka ovat sinulle merkityksellisiä.

Tule ottamaan elämän värit haltuusi. Vaalennetaan tummia, kirkastetaan himmeitä tai räjäytetään paletti sateenkaaren väriseksi.

Onnistunut valmennus on aina hyvää kommunikointia ja energian vaihtoa rennossa ja inspiroivassa hengessä. Se on minulle ehdoton lähtökohta valmennuksessani.

Suosittelen sinulle tai yrityksellesi 3-6 kerran valmennuspakettia, koska useamman tapaamisen ja varsinkin niiden välisenä aikana tietoinen ja alitajuinen mielesi alkaa työstää sinulle tärkeitä teemoja.

Tilaa minulta yksilö- tai ryhmävalmennus.

Hanna on poikkeuksellisen inspiroiva kannustaja ja osaa vaikuttaa keskusteluissa positiivisesti ajattelutapoihisi, innostaa ja auttaa sinua hahmottamaan uusia ajattelumalleja ja toimintatapoja. Hanna on täysin läsnä, kuuntelee sinua ja arvostaa jokaisen kohtaamisenne ainutlaatuisuutta. Hannalla on lahja nähdä syvälle ja ymmärtää myös vielä muotoaan hakevia ajatusaihioitasi. Hanna soveltaa laajaa osaamistaan ja intuitiivisen analysoinnin taitojaan räätälöidessään ratkaisumalleja pohdittavaksesi. Hannan kanssa työskenteleminen innostaa ja voimaannuttaa sinut vapauttamaan käyttöösi kaiken sen energian, voiman ja ilon, joka sinussa on sisälläsi!

Kiitollisuudella Päivi, joka palvelee lingvistinä ja nauttii nykyisin elämästä veden äärellä päivittäin