Hanna Rosenberg Consulting » Feng Shui konsultointia, mentoirointia ja valmennusta

Toimivampi toimitila


  • Toimistojen ja työtilojen konsultaatio
Vietät paljon aikaa työpaikallasi. On tärkeää, että toimistosi tai työtilasi auttaa sinua menestymään pyrkimyksissäsi ja samalla ylläpitää terveyttäsi ja virkeyttäsi.
Fengshuin avulla:
Luot miellyttävän ja stressittömän ympäristön
Parannat työsi tuottavuutta ja luovaa ajattelua
Selkeytät tavoitteitasi
Vedät puoleesi juuri oikeita työntekijöitä, kumppaneita sekä asiakkaita
Varmistat, että toimistosi tai työtilasi kuvastaa sitä energiaa, jota haluat välittää asiakkaillesi ja muille kohderyhmille riippuen toimialastasi
  • Vähittäiskauppojen, toimipisteiden ja muiden pienyritysten konsultaatio
Mikä tahansa onkin toimialasi, liikehuoneistollasi on suora vaikutus yrityksesi menestykseen. Fengshuiparannukset eivät liity mitenkään itämaisuuteen. Hyvällä fengshuilla luodaan tunnelma ja tila, joka näyttää ja tuntuu hyvältä.
Fengshuin avulla:
Annat vielä paremman yrityskuvan jo olemassa oleville asiakkaillesi ja sidosryhmillesi
Saat enemmän asiakkaita ja lisäät myyntiä
Parannat työntekijoiden työviihtyvyyttä ja sitä kautta palvelun laatua
Luot elämyksellisen ja mieleenjäävän ostokokemuksen
  • Kahvilat ja ravintolat
Kahvilassasi tai ravintolassasi kaikki lähtee myymiesi pikkupurtavien ja ruokien herkullisuudesta ja houkuttelevuudesta. Silti asiakas astuu sisälle, jos kahvilasi tai ravintolasi on tarpeeksi houkutteleva. Kun ilmapiirissä on sitä jotain, asiakas haluaa tulla yhä uudestaan asiakkaaksesi.
Fengshuin avulla:
Lisäät kahvilasi houkuttelevuutta ja vetovoimaisuutta
Saat enemmän asiakkaita ja lisäät myyntiä
Luot elämyksellisen ja mieleenjäävän tunnelman asiakkaalle
  • Kotitoimistojen konsultaatio

Kotona työskennellessäsi vietät kotitoimistossasi tai työpöytäsi ääressä suuren osan päivästä. Työtilasi vaikuttaa suoraan virkeyteesi ja siihen, kuinka hyvin pystyt keskittymään töihisi ja unohtamaan muun kotisi. Hyvällä keskittymisellä moninkertaistat tuottavuutesi ja käytät työhösi panostaman aikasi tehokkaasti.
Fengshuin avulla:
Rajaat liiketoimintasi ja kotisi selkeämmin erilleen
Opit valitsemaan tarkoituksenmukaisia värejä, materiaaleja, esineitä ja muita sisustuselementtejä, jotka tukevat ammatillista menestymistäsi ja arvostustasi
Teet työtilastasi inspiroivamman ja luovemman
Varmistat, että työtilasi kuvastaa sitä energiaa, jota haluat välittää asiakkaillesi riippuen toimialastasi
  • Muut konsultaatiopalvelut
Värit, muodot ja materiaalit vaikuttavat voimakkaasti sinuun ja ympäristöösi. Jos haluat uusia olemassa olevaa työ- tai liiketilaasi tai olet hankkinut uuden, fengshui -periaatteista on sinulle hyötyä.
Tarjoan sinulle työ-tai liiketilojen sisustussuunnitteluun liittyviä palveluja:
– Teen uuden työ- tai liiketilan pohjapiirustuksen pohjalta fengshui -analyysin. Se säästää sinulta aikaa ja vie sinut halumaasi suuntaan ennen kuin teet konkreettisia väri- ja materiaalivalintoja tai huonekalujen sekä sisustusesineiden hankintoja
– Työskentelen suoraan sinun, remonttitiimisi, sisustussuunnitelijasi tai arkkitehtisi kanssa, jotta saat kauniisti ja tarkoituksenmukaisesti suunnitellun tilan, joka samalla tukee ja energisoi sinua fenghsuiperiaatteiden mukaan.
– Annan myös ehdotuksia sopivista väreistä, valaistuksesta, kalusteiden muodoista ja esineistä, jos suunnittelet uudistustöitä tai muutoksia nykyisessä työ-liiketilassasi tai kokonaan uudessa kohteessa. Konsultoin myös kalusteiden suotuisaan sijoitteluun koskevissa kysymyksissä.
Ota yhteyttä! Jutellaan enemmän toiveistasi ja tarpeistasi!